鱼C论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 3549|回复: 25

[吹水] 各语言的Hello, World!

[复制链接]
发表于 2022-10-6 16:45:10 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能^_^

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x
本帖最后由 临时号 于 2023-2-6 22:47 编辑

C:
#include <stdio.h>
int main()
{
    printf("Hello, World!\n");
    return 0;
}
C++:
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
    cout << "Hello, World!" << endl;
    return 0;
}
Java:
public class Main {
    public static void main(String[] args) {
        System.out.println("Hello, World!");
    }
}
C#:
using System;
namespace HelloWorld
{
    class Hello
    {
        static void Main(String[] args)
        {
            Console.WriteLine("Hello, World!");
            Console.ReadKey();
        }
    }
}
Python:
print("Hello, World!")
R:
print("Hello, World!")
Swift:
print("Hello, World!")
Julia:
println("Hello, World!")
Lua:
print "Hello, World!"
Perl:
print "Hello, World!"
Ruby:
puts "Hello, World!"
PHP:
<?php
echo "Hello, World!\n";
?>
Shell:
echo "Hello, World!"
JavaScript:
console.log("Hello, World!")
TypeScript:
console.log("Hello, World!")
Golang:
package main
import "fmt"
func main() {
    fmt.Println("Hello, World!")
}
Rust:
fn main() {
    println!("Hello, World!");
}
Kotlin:
package hello
fun main(args: Array<String>) {
    println("Hello, World!")
}
Scala:
object Main {
  def main(args: Array[String]): Unit = {
    println("Hello, World!")
  }
}
nasm汇编(调用DOS中断):
org 0x100
Message:  db  "Hello, World!$",0xa
jmp START
START:
    mov ax, cs
    mov ds, ax
    mov dx, Message
    mov ah, 0x9
    int 0x21
    mov ah, 0x4c
    int 0x21
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

<h1>Hello, World!</h1>

</body>
</html>
BrainF**k:
>++++++++[<+++++++++>-]<.>>++++++++++[<++++++++++>-]<+.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<+++++++++.>>+++++++[<+++++++++++>-]<++++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++++++.>>++++++++[<++++++++++>-]<++++.>>+++++++++++[<++++++++++>-]<.>>++++++++++[<+++++++++++>-]<+++.
ArnoldC:
IT'S SHOWTIME
TALK TO THE HAND "hello world"
YOU HAVE BEEN TERMINATED
LOLCODE:
HAI
CAN HAS STDIO?
VISIBLE "Hello World!"
KTHXBYE
Ook:
Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook.
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook?
Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook.
Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook!
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook! Ook.
Malbolge:
(=<`#9]~6ZY32Vx/4Rs+0No-&Jk)"Fh}|Bcy?`=*z]Kw%oG4UUS0/@-ejc(:'8d
Chicken:
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken
chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken
Chef:
Hello World Souffle.
This recipe prints the immortal words "Hello world!",
in a basically brute force way.
It also makes a lot of food for one person.
Ingredients.
72 g haricot beans
101 eggs
108 g lard
111 cups oil
32 zucchinis
119 ml water
114 g red salmon
100 g dijon mustard
33 potatoes
Method.
Put potatoes into the mixing bowl.
Put dijon mustard into the mixing bowl.
Put lard into the mixing bowl.
Put red salmon into the mixing bowl.
Put oil into the mixing bowl. Put water into the mixing bowl.
Put zucchinis into the mixing bowl. Put oil into the mixing bowl.
Put lard into the mixing bowl. Put lard into the mixing bowl.
Put eggs into the mixing bowl. Put haricot beans into the mixing bowl.
Liquefy contents of the mixing bowl.
Pour contents of the mixing bowl into the baking dish.
Serves 1.
133t:
// "Hello World" by Stephen McGreal.
// Note that the views expressed in this source code do not necessarily coincide 
with those of the author :o)
Gr34t l33tN3$$?
M3h...
iT 41n't s0 7rIckY.
l33t sP33k is U8er keWl 4nD eA5y wehn u 7hink 1t tHr0uGh.
1f u w4nn4be UB3R-l33t u d3f1n1t3lY w4nt in 0n a b4d4sS h4xX0r1ng s1tE!!! ;p
w4r3Z c0ll3cT10n2 r 7eh l3Et3r!
Qu4k3 cL4nS r 7eh bE5t tH1ng 1n teh 3nTIr3 w0rlD!!!
g4m3s wh3r3 u g3t to 5h00t ppl r 70tAl1_y w1cK1d!!
I'M teh fr4GM4stEr aN I'lL t0t41_1Ly wIpE teh phr34k1ng fL00r ***j3d1 5tYlE*** wItH 
y0uR h1dE!!!! L0L0L0L!
t3lEphR4gG1nG l4m3rs wit mY m8tes r34lLy k1kK$ A$$
l33t hAxX0r$ CrE4t3 u8er- k3wL 5tUff lIkE n34t pR0gR4mm1nG lAnguidGe$...
s0m3tIm3$ teh l4nGu4gES l00k jUst l1k3 rE41_ 0neS 7o mAkE ppl Th1nk th3y'r3 ju$t 
n0rMal lEE7 5pEEk but th3y're 5ecRetLy c0dE!!!!
n080DY unDer5tAnD$ l33t SpEaK 4p4rT fr0m j3d1!!!!!
50mE kId 0n A me$$4gEb04rD m1ghT 8E a r0xX0r1nG hAxX0r wH0 w4nT2 t0
bR34k 5tuFf, 0r mAyb3 ju5t sh0w 7eh wAy5 l33t ppl cAn 8E m0re lIkE
y0d4!!! hE i5 teh u8ER!!!!
1t m1ght 8E 5omE v1rus 0r a Pl4ySt4tI0n ch34t c0dE.
1t 3v3n MiTe jUs7 s4y "H3LL0 W0RLD!!!" u ju5t cAn'T gu3s5.
tH3r3's n3v3r anY p0iNt l00KiNg sC3pT1c4l c0s th4t, be1_1Ev3 iT 0r n0t, 1s whAt 
th1s 1s!!!!!
5uxX0r5!!!L0L0L0L0L!!!!!!!
Omgrofl:
loool iz lol
looooool iz lool
rtfm
 wtf looooool iz liek 0
  tldr
 brb
 lmao loool
 roflmao looooool
brb
///:
/ world! world!/Hello,/ world! world! world!
Befunge:
0"!dlroW ,olleH">:#,_@
INTERVCAL:
DO ,1 <- #13
PLEASE DO ,1 SUB #1 <- #238
DO ,1 SUB #2 <- #108
DO ,1 SUB #3 <- #112
DO ,1 SUB #4 <- #0
DO ,1 SUB #5 <- #64
DO ,1 SUB #6 <- #194
DO ,1 SUB #7 <- #48
PLEASE DO ,1 SUB #8 <- #22
DO ,1 SUB #9 <- #248
DO ,1 SUB #10 <- #168
DO ,1 SUB #11 <- #24
DO ,1 SUB #12 <- #16
DO ,1 SUB #13 <- #162
PLEASE READ OUT ,1
PLEASE GIVE UP
Cow:
MoO MoO MoO MoO MoO MoO MoO MoO MOO moO MoO MoO MoO MoO MoO moO MoO MoO MoO MoO moO MoO MoO MoO MoO moO MoO MoO MoO MoO MoO MoO MoO
 MoO MoO moO MoO MoO MoO MoO mOo mOo mOo mOo mOo MOo moo moO moO moO moO Moo moO MOO mOo MoO moO MOo moo mOo MOo MOo MOo Moo MoO MoO 
 MoO MoO MoO MoO MoO Moo Moo MoO MoO MoO Moo MMM mOo mOo mOo MoO MoO MoO MoO Moo moO Moo MOO moO moO MOo mOo mOo MOo moo moO moO MoO 
 MoO MoO MoO MoO MoO MoO MoO Moo MMM MMM Moo MoO MoO MoO Moo MMM MOo MOo MOo Moo MOo MOo MOo MOo MOo MOo MOo MOo Moo mOo MoO Moo
Whitespace:
S S S T        S S T        S S S L
T        L
S S S S S T        T        S S T        S T        L
T        L
S S S S S T        T        S T        T        S S L
T        L
S S S S S T        T        S T        T        S S L
T        L
S S S S S T        T        S T        T        T        T        L
T        L
S S S S S T        S T        T        S S L
T        L
S S S S S T        S S S S S L
T        L
S S S S S T        T        T        S T        T        T        L
T        L
S S S S S T        T        S T        T        T        T        L
T        L
S S S S S T        T        T        S S T        S L
T        L
S S S S S T        T        S T        T        S S L
T        L
S S S S S T        T        S S T        S S L
T        L
S S S S S T        S S S S T        L
T        L
S S L
L
L
有些语言很久没写可能出现错误,如果发现请及时指出,感谢!!!

评分

参与人数 1荣誉 +5 鱼币 +5 收起 理由
小伤口 + 5 + 5 感谢楼主无私奉献!

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复

使用道具 举报

 楼主| 发表于 2022-10-6 20:48:57 | 显示全部楼层
若没有你喜欢的语言版本,可在下方回复,添加后,你可以获得2荣誉,2鱼币
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2022-10-6 20:07:42 | 显示全部楼层
HTML
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

<h1>Hello, World!</h1>

</body>
</html>

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2022-10-7 00:45:33 | 显示全部楼层
厉害,厉害,最近我在b站刷到一个叫什么何语言
能实现吗嘿嘿
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2022-12-13 09:39:51 | 显示全部楼层
BrainF**k:
>++++++++[<+++++++++>-]<.>>++++++++++[<++++++++++>-]<+.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<+++++++++.>>+++++++[<+++++++++++>-]<++++++++++.>>++++++++++[<++++++++++>-]<++++++++++++.>>++++++++[<++++++++++>-]<++++.>>+++++++++++[<++++++++++>-]<.>>++++++++++[<+++++++++++>-]<+++.
奇怪的语言增加了

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

 楼主| 发表于 2022-12-13 10:05:43 | 显示全部楼层
AhrimanSefid 发表于 2022-12-13 09:39
BrainF**k:

奇怪的语言增加了

是的,BrainF**k也是一种图灵完备的语言,我以前也捣鼓过
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2022-12-13 10:15:17 | 显示全部楼层
临时号 发表于 2022-12-13 10:05
是的,BrainF**k也是一种图灵完备的语言,我以前也捣鼓过

我其实是看过小甲鱼老师的视频后才知道有这种奇怪的编程语言的
还有chef,Holy C(神C)和C--
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 0 反对 1

使用道具 举报

发表于 2022-12-13 10:16:01 | 显示全部楼层
临时号 发表于 2022-12-13 10:05
是的,BrainF**k也是一种图灵完备的语言,我以前也捣鼓过

机器语言更是可怕
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2022-12-13 11:22:51 | 显示全部楼层
对了,php语言
<?php
echo "Hello, World!\n";
?>
最后的?>可以不写
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

 楼主| 发表于 2022-12-13 11:55:46 | 显示全部楼层
AhrimanSefid 发表于 2022-12-13 11:22
对了,php语言

最后的?>可以不写

php早就有了
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-22 14:26:12 | 显示全部楼层
机器码可以有
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-23 17:19:40 | 显示全部楼层
最后一个是啥
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:49:34 | 显示全部楼层
ArnoldC:
IT'S SHOWTIME
TALK TO THE HAND "hello world"
YOU HAVE BEEN TERMINATED

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 0 反对 1

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:52:07 | 显示全部楼层
LOLCODE:
HAI
CAN HAS STDIO?
VISIBLE "Hello World!"
KTHXBYE

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:54:24 | 显示全部楼层
Ook!:
Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook.
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook?
Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook.
Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook!
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook! Ook.

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 1 反对 0

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:56:15 | 显示全部楼层
Malbolge:
(=<`#9]~6ZY32Vx/4Rs+0No-&Jk)"Fh}|Bcy?`=*z]Kw%oG4UUS0/@-ejc(:'8d
(这代码正常人能看得懂吗?)

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:57:30 | 显示全部楼层
Chicken:
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken
chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken chicken
chicken chicken chicken chicken chicken chicken

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 10:59:08 | 显示全部楼层
Chef:
Hello World Souffle.
This recipe prints the immortal words "Hello world!",
in a basically brute force way.
It also makes a lot of food for one person.
Ingredients.
72 g haricot beans
101 eggs
108 g lard
111 cups oil
32 zucchinis
119 ml water
114 g red salmon
100 g dijon mustard
33 potatoes
Method.
Put potatoes into the mixing bowl.
Put dijon mustard into the mixing bowl.
Put lard into the mixing bowl.
Put red salmon into the mixing bowl.
Put oil into the mixing bowl. Put water into the mixing bowl.
Put zucchinis into the mixing bowl. Put oil into the mixing bowl.
Put lard into the mixing bowl. Put lard into the mixing bowl.
Put eggs into the mixing bowl. Put haricot beans into the mixing bowl.
Liquefy contents of the mixing bowl.
Pour contents of the mixing bowl into the baking dish.
Serves 1.

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 11:00:06 | 显示全部楼层
133t:
// "Hello World" by Stephen McGreal.
// Note that the views expressed in this source code do not necessarily coincide 
with those of the author :o)
Gr34t l33tN3$$?
M3h...
iT 41n't s0 7rIckY.
l33t sP33k is U8er keWl 4nD eA5y wehn u 7hink 1t tHr0uGh.
1f u w4nn4be UB3R-l33t u d3f1n1t3lY w4nt in 0n a b4d4sS h4xX0r1ng s1tE!!! ;p
w4r3Z c0ll3cT10n2 r 7eh l3Et3r!
Qu4k3 cL4nS r 7eh bE5t tH1ng 1n teh 3nTIr3 w0rlD!!!
g4m3s wh3r3 u g3t to 5h00t ppl r 70tAl1_y w1cK1d!!
I'M teh fr4GM4stEr aN I'lL t0t41_1Ly wIpE teh phr34k1ng fL00r ***j3d1 5tYlE*** wItH 
y0uR h1dE!!!! L0L0L0L!
t3lEphR4gG1nG l4m3rs wit mY m8tes r34lLy k1kK$ A$$
l33t hAxX0r$ CrE4t3 u8er- k3wL 5tUff lIkE n34t pR0gR4mm1nG lAnguidGe$...
s0m3tIm3$ teh l4nGu4gES l00k jUst l1k3 rE41_ 0neS 7o mAkE ppl Th1nk th3y'r3 ju$t 
n0rMal lEE7 5pEEk but th3y're 5ecRetLy c0dE!!!!
n080DY unDer5tAnD$ l33t SpEaK 4p4rT fr0m j3d1!!!!!
50mE kId 0n A me$$4gEb04rD m1ghT 8E a r0xX0r1nG hAxX0r wH0 w4nT2 t0
bR34k 5tuFf, 0r mAyb3 ju5t sh0w 7eh wAy5 l33t ppl cAn 8E m0re lIkE
y0d4!!! hE i5 teh u8ER!!!!
1t m1ght 8E 5omE v1rus 0r a Pl4ySt4tI0n ch34t c0dE.
1t 3v3n MiTe jUs7 s4y "H3LL0 W0RLD!!!" u ju5t cAn'T gu3s5.
tH3r3's n3v3r anY p0iNt l00KiNg sC3pT1c4l c0s th4t, be1_1Ev3 iT 0r n0t, 1s whAt 
th1s 1s!!!!!
5uxX0r5!!!L0L0L0L0L!!!!!!!

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2023-1-31 11:01:20 | 显示全部楼层
Omgrofl:
loool iz lol
looooool iz lool
rtfm
 wtf looooool iz liek 0
  tldr
 brb
 lmao loool
 roflmao looooool
brb

评分

参与人数 1荣誉 +2 鱼币 +2 收起 理由
临时号 + 2 + 2 感谢指出,已添加^_^

查看全部评分

想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|鱼C工作室 ( 粤ICP备18085999号-1 | 粤公网安备 44051102000585号)

GMT+8, 2024-9-23 21:22

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2023 Discuz! Team.

快速回复 返回顶部 返回列表